METRUM TRIO

– en rytmisk rejse gennem Den Danske Salmebog…

Oplev salmer på måder, der ikke er hørt før med METRUM TRIO. Musikken har inspiration fra hele verden – hør swing, jazz, salsa, bossa nova, funk, popballader, reggae m.m. med udgangspunkt i de danske salmer og deres melodier. Der vil være rig mulighed for at lære salmerne at kende på en helt ny måde. Mellem hver sang vil der være en kort præsentation. Koncerten vil desuden være krydret med fællessange.

Metrum Trio

METRUM TRIO består af Astrid Toft Hansen, Henrik Lauritsen og Anders Hjorth Nielsen. Vi er alle unge musikere på vej frem. Musikken fylder hele vores hverdag – vi ønsker netop at dele vores rytmiske univers med publikum. Astrid Toft Hansen er en fantastisk sangerinde, der formår at fortolke salmernes tekster på måder, der aldrig er hørt før. Hun er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og underviser et rytmisk kor i Aarhus. Før var hun kirkesanger i Viborg Domkirke og Viborg Domkantori. Henrik Lauritsen bevæger sig i det århusianske musikliv, hvor han spiller i flere bands og er assistent i en musikbutik. Han er lidt af en multimusiker, der spiller på rigtig mange instrumenter – bl.a. bas, guitar og trommer. Anders Hjorth Nielsen er trioens kapelmester. Han spiller klaver og kirkeorgel og er ansat som organist i Karup Kirke. Han spiller til fester og koncerter og er samtidig dirigent for flere kor. Sammen kommer vi som en trio, der spiller utrolig godt sammen, da vi alle brænder for musikken og får inspiration fra mange stilarter – og derudover kender vi hinanden utrolig godt!

Skal I have arrangeret en koncert eller en musikgudstjeneste så kontakt METRUM TRIO for et godt tilbud! Vi kan desuden tilbyde at komme ud og spille på jeres skole, efterskole eller højskole i en tematime, hvor eleverne bliver ført ind i salmernes univers. Læs anmeldelser af nogle af vores koncerter her.

 

Kontakt METRUM TRIO for et uforpligtende tilbud:
(+45) 6169 3770
metrummusik@gmail.com