Musikindslag

Musikalsk indslag  – evt. en gaveide…
METRUM
har gennem en årrække specialiseret sig i musikalske festindslag specialdesignet efter jeres ønsker. Sammen med jer vælges et passende repertoire og evt. det, der skal siges mellem hvert nummer – det kan f.eks. være en lille anekdote om en fælles oplevelse eller lign., der kædes sammen med sangen, vi spiller. Vi optræder typisk 20-30 min., men hvis I har andre ønsker, opfylder vi også disse. Normalt spiller vi som duo – altså sangerinde og pianist.

Dette er en ide til en god og specialdesignet overraskelse til fødselaren, brudeparret, jubilaren eller bare et musikalsk indslag ved jeres næste fest. Desuden kan vi også spille i kirken ved bl.a. vielser eller begravelser – her vil vi f.eks. spille brudeparrets/den afdødes yndlingssang.

 

Korindslag med gæsterne
METRUM
tager også ud og holder kor workshops ved fester – her kommer Anders Hjorth Nielsen med lette korarrangementer af kendte sange, så jeres gæster kan fornemme, hvordan det er at synge i et rigtigt kor. På billedet herunder ses 210 glade sangere fra Love2Sing i 2015.

Jeg vil starte indslaget med lidt opvarmning og derefter lære jer de forskellige stemmer (typisk 2-3 stemmer alt efter størrelsen af festen). At synge sammen giver en rigtig god energi til festen – man lærer hinanden at kende på en anden måde.

Min filosofi er, at “enhver fugl synger med sit næb” – altså kan alle være med uanset, hvor trænet man er i sang. Sværhedsgraden bliver tilpasset jeres gæsters niveau. Et indslag vil typisk være omkring 30 min., men det kan sagtens være kortere/længere, hvis I ønsker det…

 

“Syng med” indslag evt. med musikquiz
METRUM kommer også og laver “Syng Højskolesangbogenmed” indslag ved fester eller sogneeftermiddage mv., hvor vi f.eks. vil synge sange fra Højskolesangbogen eller DGI Sangbogen. Sammen tager vi på opdagelse i den danske sangskat og synger nogle af de bedste sange, der er skrevet. Jeg kan evt. krydre med små anekdoter omkring sangene eller en lille musikquiz…

 


Facebook     Youtube     Mail

Kontakt METRUM for et uforpligtende tilbud:
(+45) 6169 3770
metrummusik@gmail.com