Dansemusik

METRUM/Anders Hjorth Nielsen spiller ikke alene til dansen, men jeg spiller i Public Trio, som tilbyder lækkert pop og disco dansemusik… Derudover arbejder jeg sammen med flere større orkestre, hvis det er det, I ønsker.

Public Trio består af sangerinde Nina Braad Guldager, bassist Jørgen Rosborg og pianist Anders Hjorth Nielsen. Sammen spiller vi dansemusik, der virkelig kan få gang i dansegulvet. Repertoiret består af de fede pop- og discosange fra omkring 80’erne og op til de hits, vi hører i radioen i dag. Læs mere på Public Trios hjemmeside.

 

Ønsker I ikke dansemusik, kan jeg i stedet spille en lille koncert, hvor jeg fx får selskab af en sangerinde. Sammen med jer laver vi et repertoire, med netop jeres yndlingsnumre. Læs mere under musikindslag.

I kan også vælge et korindslag, hvor gæsterne får lov at prøve, hvordan det er at synge i et rigtigt rytmisk kor. Sammen lærer vi nogle gode pop- og gospelhits. Niveauet er tilpasset så alle kan være med – målet er netop at have det sjovt og grine sammen samtidig med, at vi synger sammen.

Hvis I hellere vil have et ”syng-med-indslag”, hvor vi fx synger fra Højskolesangbogen, kan dette også lade sig gøre. Dette kan evt. krydres med små anekdoter om sangene og måske en musikquiz.

Har I et helt fjerde ønske, så kontakt mig og vi finder ud af, om det kan lade sig gøre…

 


Facebook     Youtube     Mail

Kontakt METRUM for et uforpligtende tilbud:
(+45) 6169 3770
metrummusik@gmail.com