Workshop

METRUM tilbyder flere forskellige workshops. Læs mere herunder. Udover disse tilbud kan I også læse mere hos Love2Sing og VocalSpace – begge steder, der tilbyder forskellige kor workshops.

 

Kor workshop/rytmisk gudstjeneste med Brdr. Hjorth
Vi tager jeres kirkes børne-, ungdoms- eller voksenkor (eller måske et sangkor samlet til dagen af jeres sognebørn) med på en rejse gennem forskellige stilarter – alt fra rytmiske salmer til gospel- og popsange. Workshoppen slutter med en rytmisk gudstjeneste tilrettelagt i samarbejde med kirkens præst.

 

Kor eller stomp workshop
Ved kor workshops kommer Anders Hjorth Nielsen med lette korarrangementer af kendte sange, så deltagerne kan fornemme, hvordan det er at synge i et rigtigt kor. Jeg vil starte med lidt opvarmning og derefter lære jer de forskellige stemmer. At synge sammen giver en rigtig god energi. Jeg arbejder ud fra det koncept, at “enhver fugl synger med sit næb”. – altså kan alle være med uanset hvor trænet man er i sang. Sværhedsgraden bliver tilpasset jeres niveau.

Love2Sing 2015 med 210 deltagere…

I stedet for en kor workshop kan METRUM også tilbyde en stomp workshop, hvor deltagerne lærer at spille på alternative rytmeinstrumenter (spande, koste, hjemmelavede shakers osv.) krydret med sange. Her vil min bror Troels Hjorth (trommeslager og underviser) komme og indstudere nogle fede rytmer, som både begynderen og den mere øvede kan være med på. Hvis der er mange deltagere, vil vi dele holdet i to – så kan den ene gruppe lære nogle sange, som så den anden gruppe kan spille stomp ind over.

Et indslag vil typisk være omkring 30 min., men det kan sagtens være længere, hvis I ønsker det. Sådan en kor eller stomp workshop kan fx bruges som indslag ved fester, møder, polterabend eller måske som “ryste-sammen” øvelser i virksomheden.

 

Bibelmusical for børn og minikonfirmander
Anders Hjorth Nielsen har efterhånden en del erfaring i at opsætte musicals for børn og minikonfirmander. Udgangspunktet er Sigurd Fortæller Bibelhistorier og hans fantastiske melodier, der hurtigt går hen og bliver ørehængere for både børn og voksne…

Minikonfirmander i Rødding Kirke 2015
Minikonfirmander i Rødding Kirke 2015

Jeg medbringer selv de fleste kostumer, musikanlæg, lys osv. Undervisning kan evt. tilrettelægges sammen med jeres præst eller minikonfirmandlærer, så børnene også får mere traditionel undervisning sammen med musicalen.

 

Eksempler på workshops:
– Workshop med stomp for nye menighedsråd i Viborg Provsti.
– Workshop i forbindelse med polterabend, hvor bruden bl.a. indspillede en sang. Samtidig var der stomp workshop med de andre gæster.
– Workshop med kor til flere forskellige fester – bl.a. været til flere fødselsdage og konfirmationer.
– Kor workshop til LOF’s inspirationsweekend, hvor medlemmer fra hele Danmark var samlet.
– Korundervisning hvor en familie ønskede at give en lille koncert, da den ældste i familien havde fødselsdag
– Korworkshop for Skive Kommunes HR afdeling.
– Stomp workshop på Karup Kirkes konfirmandlejr.
– Gospel workshop på Hald Ege Skole med de ældste klasser.
– Kordag i Vinkel med flere kor, hvor koristerne lærte repertoiret i løbet af dagen. Om aftenen kom der band og koristerne sang til koncert i kirken.
– Gospeldag i Karup Kirke, hvor et samlet sangkor til dagen lærte en række gospelsange – dagen sluttede med en gospelgudstjeneste i kirken.
– Ad hock rytmisk kor i Karup Kirke, hvor både kirkens ungdomskor samt sangglade folk fra sognet mødtes nogle gange for at lære rytmiske sange, som så blev brugt til en gudstjeneste (har været flere gange – bl.a. til påske, Allehelgen og jul).
– Pop-up rytmisk kor i Vinkel Kirke op til påske, hvor sognebørn lærte rytmiske sange, som blev sunget ved en påskegudstjeneste i stedet for prædiken.
– Love2Sing – et kæmpe kor samlet til Snapsting, Viborg Hærvejsfestival, som jeg har været korleder og arrangør for.
– Musical for minikonfirmander i både Karup Kirke og Rødding Kirke. Begge steder har vi taget udgangspunkt i Sigurds forskellige musicals.

Og mange flere workshops…

 


Facebook     Youtube     Mail

Kontakt METRUM for et uforpligtende tilbud:
(+45) 6169 3770
metrummusik@gmail.com