Public Production

SoundPublic Production laver lyd til koncerter, events og andre arrangementer, hvor der er brug for professionel lyd. Vi medbringer selv lydanlæg i den størrelse, der passer til jeres arrangement – og er også teknikere.

I har også mulighed for at leje vores lydanlæg til jeres egne arrangementer. Vi kommer og stiller anlægget op, så det bare er for jer at sætte jeres computer eller anden musikafspiller til. Det kan fx være, hvis I ønsker at gøre brug af det til dans (i stedet for en jukeboks). Vi har også mikrofoner osv., I kan leje til fornuftige priser.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Public Production arrangerer koncerter og events – vi står enten for hele arrangementet eller laver det i samarbejde med jer. Derudover arrangerer vi også hjemmekoncerter, hvor vi kommer hjem til jer og laver en “intim-koncert” i jeres stue med en kunstner eller et lille band. I den forbindelse kan vi også tilbyde vin- og ølsmagning i samarbejde med bl.a. Alliance Vin i Viborg.

De sidste år har vi arrangeret støttekoncerter i Viborg – i 2011 til fordel for Viborg Krisecenter i samarbejde med spillestedet Paletten og i 2012 til fordel for Kirkens Korshærs varmestue i Viborg i samarbejde med Viborg Musiksal. I 2014 var det til fordel for Mødrehjælpen i Viborg og i 2016 til fordel for Sted1.

Udover koncerter arrangerer vi også workshops, hvor I bl.a. har mulighed for at høre om mixning af live-musik, introduktion til indspilning af musik eller band-doktor, der kommer og hører jer spille og derefter kommer med foreslag til forbedringer. Vi kan også komme ud til jeres band for at “trimme” jeres eget pa-anlæg og få det til at spille på den mest optimale måde – og evt. lære jer, hvad der sker, når I drejer på de forskellige knapper.

Vi kan også tilbyde at spille til jeres arrangement – enten som backingband for en eller flere kunstnere eller som fuldt orkester med solist/solister. Vi samarbejder med professionelle musikere. Orkesteret vil blive sammensat i samarbejde med jer, så det passer til netop jeres arrangement.

Som bookingbureau har vi kontakt til en lang række musikere – så I fællesskab kan vi finde det musik, I lige står og mangler. Vi samarbejder med både solister, små duo’er/trioer og store orkestre. Sammen med jer finder vi en løsning, der netop passer jer…


RecordingPublic Production tilbyder indspilninger i professionelt lydstudie – her har I mulighed for at indspille hele cd’er, ep’er, enkelte numre eller købe backing tracks specielt indspillet til jer.

 Vi har mulighed for at tage ud og indspille hos jer selv – det kan være ved jeres livekoncerter eller i jeres øvelokale (en god ide ved f.eks. kor-indspilninger, hvor koret dermed bliver i det omgivelser, de føler sig trygge i).

Udover indspilning af musik, laver vi reklamespots/jingler. Vi komponerer og indspiller baggrundsmusikken samt speaker jeres tekst. Vi har bl.a. lavet introspeak til koncerter i Viborg Musiksal samt reklamespots for butikkerne i Gravene i Viborg.

Desuden kan vi også stå for mixning og mastering af jeres egne mix, så I dermed er sikre på et professionelt resultat.

PUBLIC RECORDS er vores eget pladeselskab, hvor I kan få udgivet jeres musik.


Public Production består af Jørgen Rosborg og Anders Hjorth Nielsen – begge erfarne lydteknikere og musikere med mange musikjobs bag sig. Vi har arbejdet sammen i flere år, men valgte i 2011 at indgå et samarbejde, for at samle vores viden og ikke mindst alt vores udstyr, så I dermed får den bedste og mest professionelle oplevelse.

 Vi samarbejder med dygtige teknikere og musikere, hvis der er brug for det ved større arrangementer.

 Vores indspilning foregår i nybygget studie med rigtig gode forhold.