Koncert

Herunder kan I læse om de koncerter METRUM tilbyder – det er kun ment som en inspiration. Kontakt mig for at høre mere eller hvis I har nogle andre ønsker… Koncerterne kan bruges i foreningen, som sogneeftermiddage, som kirkekoncerter, som indslag ved møder, som musikindslag ved fester osv. I kan også læse om de forskellige workshops METRUM tilbyder.

Anders Hjorth Nielsen – solo eller med gæster
Anders Hjorth Nielsen spiller rytmisk klaver – alt fra ældre viser til nyere sange og salmer. Koncerten krydres med en lille fortælling om sangene samt fællessang – måske kan der også indgå en lille musikquiz. Koncerten kan fx tage udgangspunkt i et årti eller en kunstner, og så belyser vi sammen temaet. Hvis det ønskes kan en sangerinde eller en anden musiker også deltage ved koncerten.

Brdr. Hjorth feat. en sangerinde
Vi er en trio, der har specialiseret sig i syng-med-arrangementer, musikgudstjenester og kirkekoncerter. Vi tager publikum med på en rejse i vores rytmiske univers med egne fortolkninger af bl.a. den danske sangskat. Vi spiller et meget blandet repertoire krydret med en kort præsentation af sangene samt fællessang. Ved musikgudstjenester samarbejder vi tæt med præsten om valg af repertoire – ofte har gudstjenesten et tema (fx høst, jul og forår). Desuden spiller vi også kirkekoncerter.  Vi består af percussionist Troels Hjorth og pianist/kapelmester Anders Hjorth Nielsen. Derudover har vi en helt fantastisk sangerinde med…


Kor koncert

Ønsker du en koncert med et rytmisk kor, vil jeg anbefale et af de tre kor, jeg underviser.
Sing4Fun består af ca. 45 kvinder og mænd. De synger et blandet rytmisk repertoire.
Sødal Happy Singers er et kvindekor på ca. 45 kvinder, der synger pop- og gospelsange.
VoxBox er et nyt koncertkor med ca. 30 fantastiske sangerinder, der synger rytmiske sange med et lille twist i form af fx body percussion
Alle tre kor vil lave en fantastisk koncert og udstråler virkelig glæden ved at synge sammen.

Læs også om de workshops og musikindslag, METRUM tilbyder – det er fx med kor, stomp, kirkemusical for bl.a. minikonfirmander samt syng-med arrangementer…

Eksempler på koncerter:
– Sogneeftermiddag i Vinkel Kirkecenter med udvalgte musikstykker passende til årstiden samt musikquiz, fællessang og små anekdoter.
– Sogneaften i Bjerringbro Kirkesal med sangerinde, musikquiz og lille koncert.
– Ønskekoncert på Gymnastik- og Idrætshøjskolen i Viborg, hvor kursusdeltagerne kunne vælge fællessange.
– Kirkekoncerter med nyfortolkninger af salmer – men også koncerter med andre rytmiske sange, hvor sangenes tekster har passet til koncertens tema. Både med METRUM TRIO samt andre ad hoc musikanter samlet til lejligheden.
– Gospelmusik ved konfirmandgudstjeneste i Storring Kirke.
– Rytmisk korgudstjeneste i bl.a. Sdr. Rind Kirke og Søndermarkskirken med kormusik under gudstjenesten.
– 60’er-temafest for Tingstadens Y’s Men i Viborg, hvor 1960’ernes musik blev spillet krydret med små anekdoter fra tiden og fællessang.
– Udendørsgudstjeneste ved Humlekær med rytmiske salmer og efterfølgende lille koncert.
– Konfirmandundervisning i Rødding Kirke og Karup Kirke, hvor konfirmanderne lærte de salmer, de skulle bruge til konfirmationen.
– Indslag ved bryllup, hvor bruden gerne ville synge en sang for sin gom.
– Ønskekoncert i Vinkel Kirke og Karup Kirke med salmebogens salmer som tema.
– Korindslag til flere forskellige fester – bl.a. fødselsdage, jubilæer og bryllupper – hvor et af mine kor optrådte med en lille koncert.

Og mange flere koncerter…


Facebook     Youtube     Mail

Kontakt METRUM for et uforpligtende tilbud:
(+45) 6169 3770
metrummusik@gmail.com